четвер, 28 жовтня 2010 09:16

Яценюк створив реальну машину для захисту виборів

Яценюк створив реальну машину для захисту виборів

Лідер партії "Фронт змін", народний депутат від НУНС Арсеній Яценюк запропонував політичним партнерам план конкретних спільних кроків на місцевих виборах для захисту результатів волевиявлення.

"Створення в кожному районі і кожній області спільного штабу оперативного реагування. У цей штаб повинні увійти по одному юристу і офіційному спостерігачу від кожної партії, запрошені журналісти, там повинні бути засоби зв'язку і відеофіксації процесу. У такому штабі повинна бути спільна оперативна бригада - автомобіль з людьми, що виїжджає на будь-яку дільницю, де є проблеми", - цитує політика прес-служба партії.

"Якщо є факти фальсифікацій на якійсь дільниці, то всі демократичні сили негайно звертаються з позовом до судів про визнання виборів на таких виборчих дільницях недійсними", - пояснив він.

Парламентарій розповів, що майже кожна партійна організація "Фронту" зареєструвала своїх спостерігачів на виборчих дільницях всіх рівнів. Крім того, за його словами, "Фронт" зареєстрував близько 120 загальноукраїнських спостерігачів, у яких є право доступу до ДВК будь-якого рівня. За інформацією Яценюка, декілька сотень юристів партії здійснюватимуть юридичний супровід виборчого процесу по всій Україні.

Політик повідомив, що партія провела тренінги по всій країні серед своїх членів з метою навчити виявляти фальсифікації, протидіяти їм і захищати результат на виборах.

"Ми не деклараціями займалися - ми тренували спостерігачів. У нас створена реальна машина для захисту результатів виборів. Тому що тут одними деклараціями не обійдешся. Тут необхідна конкретна, чітка і жорстка робота в ніч виборів", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк створив реальну машину для захисту виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути