неділя, 20 вересня 2009 15:18

Яценюк розповів, як буде боротись з "ратушняччиною" та "лозинщиною"

Яценюк розповів, як буде боротись з "ратушняччиною" та "лозинщиною"

Лідер громадської ініціативи Фронт змін Арсеній Яценюк заявив, що у разі обрання його Президентом "ратушняччина" і "лозинщина" не залишатимуться безкарними.

"Україні необхідні радикальні зміни, країні потрібні жорсткі дії. Я не говорю, що країні потрібний тоталітаризм. Але Президент повинен ударити кулаком по столу так, щоб почули в сусідній області, щоб шибки задзвеніли. Ось тоді буде порядок в країні", - заявив Яценюк на зустрічі з жителями міста Сколе Львівської області, повідомляє прес-служба Фронту змін.

"Ратушняк хіба одиночний випадок? А Лозинський? Я вам нагадаю, Лозинський - з Блоку Юлії Тимошенко, Ратушняк вийшов з Блоку Литвина і вже помічник Юлії Володимирівни Тимошенко. Саме тому тут ситуація проста: не бійтеся лозинських і ратушняків!" - закликав Яценюк.

Боротися з цим явищем, за словами Яценюка, можна тільки жорсткими методами.

"Без дубини в руках нічого не вийде. Я пастором з ними бути не збираюся. І переконувати їх: ви, будь ласка, не беріть хабара, ви, будь ласка, працюйте на державу, ви, будь ласка, не скоюйте злочинів. Я не буду цього робити. З ними працюватиме Генеральний прокурор і голова Служби безпеки. І телевізор. Поки не будуть посаджені з десяток в Україні для того, щоб мільйони бачили - порушення закону тягне за собою відповідальність, - без цього порядку в державі не буде", - заявив лідер Фронту змін.

Нагадаємо, мер Ужгороду Сергій Ратушняк опинився в епіцентрі скандалу у зв"язку зі своїми висловлюванням на адресу лідера Народного фронту Арсенія Яценюка. Зокрема, він назвав екс-спікера "знахабнілим еврейчиком", який думає, що президентські вибори - це вибори "в сільську раду десь в Ізраїлі". Його заява була розцінена як антисемітська.

12 серпня прокуратура Закарпатської області порушила другу кримінальну справу проти Ратушняка за підозрою в приниженні національної честі та гідності.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів, як буде боротись з "ратушняччиною" та "лозинщиною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути