четвер, 26 липня 2012 15:22

Яценюк про Кличка: "На жаль, не всі поділяють наші цінності"

Яценюк про Кличка: "На жаль, не всі поділяють наші цінності"
Віталій Кличко проігнорував усі заклики опозиції до об'єднання. Фото: byut.com.ua

Об'єднана опозиція до останнього чекала, що партія Віталія Кличка "Удар" приєднається до неї, але він відповів публікацією списку партії.

Про це на прес-конференції у Києві сказав Арсеній Яценюк.

"Хто хотів об'єднатися — той об'єднався. Ми подолали складнощі і знайшли у собі сили, для того, щоб показати, що ми єдині, що ми здатні боротися і ми здатні перемагати. На превеликий жаль, не всі прийняли таке рішення, і не всі поділяють наші цінності", - прокоментував політик відмову Кличка приєднуватися до Об'єднаної опозиції.

"Після того, як окремі партії опублікували відповідні списки і не провели відповідні дослідження, я думаю, що предмет перемовин не з нашої сторони і не з нашої вини вичерпано", - сказав Яценюк, натякаючи на Кличка.

Він також запевнив, що "округи Об'єднана опозиція і "Свобода" не ділили": "Ми проводили соціологію по цілій низці округів для того, щоб визначити сильнішу кандидатуру. Ми не говорили, а ми це зробили. Бо нам треба перемагати, а не бути присутнім у виборчій кампанії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми повинні об'єднатися в парламенті не посварившись" — Кличко

Водночас, перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов додав:

"Ми трохи і затягнули процес оголошення наших домовленостей щодо координації дій і щодо мажоритарних округів саме через те, що до останнього моменту сподівалися, що політична партія "Удар" приєднається до нашої спільної позиції. Але ж через Інтернет, через ЗМІ ми побачили кандидатів, яких вони виставили. І, фактично, це була відповідь на всі наші пропозиції".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк про Кличка: "На жаль, не всі поділяють наші цінності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

192

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути