середа, 19 грудня 2007 11:01

Яценюк запропонував перерву до вівторка, "Регіони" - проти

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк пропонує оголосити перерву до вівторка, 25 грудня, для організації роботи парламентських комітетів. Про це він повідомив в середу на пленарному засіданні.

За його словами, на засіданні погоджувальної ради у вівторок вирішені питання розподілу і призначення голів, перших заступників і секретарів комітетів. Також вирішено питання про розподіл комітетів з фракцій, за винятком двох комітетів.

Разом з тим Яценюк відзначив, що не вирішено питання про заступників парламентських комітетів. За його словами, згідно з регламентом, кылькысть заступників залежить від чисельності комітетів.

В той же час спікер відзначив, що не всі фракції подали персональний склад комітетів. Зокрема, цього не зробила фракція Партії регіонів. У зв"язку з цим, за словами спікера, необхідна перерва до вівторка.

За його словами, у вівторок першим може бути розглянуте питання про ухвалення присяги новими депутатами, замість обраних в уряд.

В той же час народний депутат Михайло Попеску (фракція Партії регіонів) запропонував оголосити перерву на півгодини і погодити керівників парламентських комітетів і заступників, а час до вівторка присвятити розгляду бюджету на 2008 рік.

"Ми виступаємо за конструктив", - підкреслив він, пише Інтерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Яценюк запропонував перерву до вівторка, "Регіони" - проти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути