пʼятниця, 22 листопада 2013 20:37

Яценюк не вірить в підписання Угоди та закликав прийти на великий Європейський Майдан

Лідер фракції "Батьківщина" не вірить, що президент України підпише Угоду про асоціацію з ЄС.

"Чи вірю я в те, що президент Янукович, Азаров та інші підпишуть Угоду. На жаль ні. Вони, на жаль, можуть підписати угоду з Митним сюзом, де Віктору Януковичу гарантують переобрання в в 2015 році, де йому дадуть гроші на корупцію, де його будуть підтримувати лідери недуже демократичних країн наприклад Білорусь, Казахстан

Окрім того лідер Батьківщини наголосив:

"Хочу з вами чесно говорити. За одне зібрання на цьому Майдані ні угоди не підпишуть, ні Януковичу не скинуть - це складний і довгий шлях.

"Ми будемо боротися. Тому дорога громада на 24 число (листопада- Gazeta.ua) в 12 годинні. Ми робимо великий Європейський Майдан. Я підкреслюю — це переший крок, щоби угода з ЄС була підписана новим президентом, новим премєром та новою ВР", сказав Яценюк. - Зараз агітуйте максимальну кількість людей. Ми зараз йде в метро з флаєрами та запрошеннями закликати киян прийти на цей Майдан, бо без Києва ніколи революції не буде. Без Києва ми не зможемо захистити наш вибір. Тому наша активність, наша присутність і агітація, які ми маємо продемонструвати 24 листопада повинні вселити в нас надію.

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, Кабмін прийняв розпорядження про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС. Також сьогодні відзначається 9-річниця Помаранчевої революції.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не вірить в підписання Угоди та закликав прийти на великий Європейський Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути