Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 11:27

Яценюк не святкуватиме День соборності з Тимошенко

Яценюк не святкуватиме День соборності з Тимошенко

"Фронт змін", "За Україну!", УРП "Собор" та депутати від НУНС проведуть власну акцію до Дня соборності на Контрактовій площі.

Зокрема, як повідомляє прес-служба "Фронту змін", 22 січня за участю представників вищезгаданих політсил відбудеться святкова акція з нагоди Дня Соборності "Ми – єдиний народ".

Заявку на проведення акції до Київської міської державної адміністрації подала партія "Фронт змін".

Разом з тим, організація "Громадянська позиція" на чолі із Анатолієм Гриценком разом з іншими демократичними силами візьме участь у власному мітингу й відзначить День соборності України 22 січня у Києві на Софійській площі.

Нагадаємо, раніше екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала всіх українців прийти 22 січня на Майдан Незалежності в Києві та відсвяткувати День соборності.

Слід також зазначити, що за деякою інформацією, керівники опозиційних парламентських партій - "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України та Українська республіканська партія (УРП) "Собор" - зайнялися складанням статуту нової партії, яку планується створити в результаті об'єднання цих чотирьох політичних сил.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не святкуватиме День соборності з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути