четвер, 08 серпня 2013 18:16

Яценюк назвав рішення суду "замовним", але додав, що виконає його особисто для Клюєва

Яценюк назвав рішення суду "замовним", але додав, що виконає його особисто для Клюєва
Арсеній Яценюк. Фото: nikvesti.com

Задоволення позову секретаря РНБО Андрія Клюєва – це ще одне замовне рішення корумпованого і кишенькового суду, - заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ОО "Батьківщини".

Суд зобов'язав із метою спростування даної інформації на найближчій після набрання рішенням законної сили сесії Верховної Ради повідомити про відповідне рішення суду.

Арсеній Яценюк підкреслив, що не оскаржуватиме це рішення: "Оскаржувати немає куди - там ще більш продажні судді".

"Нехай Клюєв чекає засідання Верховної Ради і вмикає телевізор. Він почує, як я виконаю це замовне рішення суду з трибуни парламенту", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд забов'язав Яценюка публічно спростувати інформацію про зв'язок Клюєва і бійок 18 травня

Представник  Яценюка в суді Ганна Онищенко наголосила, що таке рішення суду було очікуваним. Вона нагадала, що суддя Віта Бортницька відхилила всі клопотання представників Яценюка для отримання незалежних доказів у справі, зокрема, відмовилася викликати свідків, які могли б надати інформацію стосовно причетності секретаря РНБО до подій із побиттям журналістів 18 травня в Києві, а також залучити до справи народних депутатів.

Суд відмовив і в проведенні судово-психологічної експертизи стану голови РНБО, яка була необхідна для встановлення, чи дійсно заподіяно шкоду гідності та честі позивача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печерський суд переніс розгляд позову Клюєва проти Яценюка

Також суд відхилив клопотання про витребування доказів у департаменту Служби охорони МВС про переміщення та спілкування Клюєва з 5 по 18 травня 2013 року, аби з'ясувати, де перебував, із ким розмовляв і зустрічався Клюєв перед подіями щодо побиття журналістів, і який вплив він мав на ці події.

Нагадаємо, що у четвер, 8 серпня, Печерський районний суд міста Києва частково задовольнив позов секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва про захист честі, гідності та ділової репутації.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк назвав рішення суду "замовним", але додав, що виконає його особисто для Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути