вівторок, 21 травня 2013 10:58

Яценюк назвав брехнею інформацію, що Тітушка найняла опозиція

Яценюк назвав брехнею інформацію, що Тітушка найняла опозиція
За словами Яценюка, опозиція усвідомлює, що інцидент 18 травня не буде розслідувано належним чином. Фото: news.nikcity.com

Керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк називає брехнею інформацію про те, що Вадима Тітушка на 18 травня найняла опозиція.

Про це він сказав, виступаючи з парламентської трибуни.

Яценюк пояснив, що доповідь міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка перенесена на 11.30, аби зранку влаштувати очну ставку і показати, що Тітушко засвідчив, що його найняла опозиція. За словами Яценюка, після того міністр мав би приїхати до парламенту і повідомити цю новину.

"Якщо в когось є сумнів у тому, що міністр внутрішніх справ діє без вказівки президента Януковича, то ви маєте усвідомлювати, що в нинішній тоталітарній системі провокація, яка відбулася 18 травня, була зроблена за відома Януковича", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Румун" каже, що його найняли опозиціонери

Звертаючись до "регіоналів", Яценюк зауважив, що опозиція усвідомлює те, що прокуратура та правоохоронна система не проведе належного розслідування інциденту, що стався 18 травня.

"Але папери не горять. Вам ніколи не забудуть цього. Прийшов час розкидати каміння, але прийде й час його збирати", - запевнив нардеп.

Він зауважив, що влада вважає, що "схопила Бога за бороду", але український народ заслуговує на інших керівників.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк назвав брехнею інформацію, що Тітушка найняла опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути