пʼятниця, 24 лютого 2012 09:54

Яценюк знайшов один позитив у президентстві Януковича

Яценюк знайшов один позитив у президентстві Януковича

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк бачить лише один позитив у двохрічному перебування Віктора Януковича на посаді президента — те, що йому вже не п'ять років залишилося керувати країною, а три.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Є єдиний позитив. Адже так не буває, щоб не було позитиву у перебуванні президента на своїй посаді. Позитив на мою думку, полягає тільки в одному: у тому, що Янукович вже пробув два роки. І тому залишилося вже не 5, а тільки 3, і це в кращому варіанті подій для нього. На цьому всі позитиви завершуються", - переконаний політик.

Він підкреслив, що у 2010 році, коли Янукович став президентом, від нього багато чого очікували навіть ті, хто не голосував за нього. Зараз, за словами депутата, українці розчаровані президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фронт змін" вимагає імпічменту Януковича

"Люди, які навіть його не сприймали, які навіть його не любили — вони все рівно ототожнюють посаду президента, майбутнє України зі своїм майбутнім і з майбутнім своєї сім'ї. Виявилося, що майбутнє тільки для влади, а не для країни", - пояснив лідер "Фронту Змін".

За словами Яценюка, Янукович розпочав із демократичних виборів, але потім захопив усю владу.: "Більше повноважень, ніж має президент Янукович в Україні, не мав жоден президент".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк хоче негайно зустрітися з Януковичем і спитати: "Що ми знову здаємо Росії?"

Яценюк також прокоментував те, що нещодавно на Раді регіонів Янукович звинуватив у гальмуванні реформ керівників обладмінстрацій: "Я не знаю, хто такі керівники обладміністрацій. Нам не відомо, що таке уряд в країні. Є одна людина, які відповідно до сьогоднішньої Конституції, яку хотів отримати Янукович, відповідає за все в цій країні".

Першим кроком, який після цьго зробив президент, за словами депутата, - це арешт Юрія Луценка і Юлії Тимошенко, "тому що вони представляли загрозу для цього режиму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди Яценюка просять ВР легалізувати імпічмент Януковича

Яценюк підсумував перші кроки президента Януковича: "Утримання влади через те, щоб змінити Конституцію, і звільнити, розчистити поле і посадити політичних опонентів".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк знайшов один позитив у президентстві Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути