понеділок, 15 липня 2013 10:28

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Яценюк: Найбільша проблема Януковича - те, що він натворив з Тимошенко

Яценюк: Найбільша проблема Януковича - те, що він натворив з Тимошенко
Фото: file.liga.net

Надання Юлії Тимошенко можливості пройти медичну операцію в Німеччині дозволить Євросоюзу дуже серйозно розглянути питання про Угоду з Україною.

Про це заявив голова Політради ВО "Батьківщина", голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на каналі ТВі, передає прес-служба партії.

Він підкреслив, що для президента Януковича "особиста найбільша зовнішня і внутрішня політична проблема – це те, що він натворив з Юлією Тимошенко. Він знає про це".

За словами Арсенія Яценюка, у президента Януковича є можливість представити Україну на Саміті Східного партнерства у Вільнюсі і "ввійти в історію України не тільки як особа, яка незаконно ув'язнила Юлію Тимошенко, але ще й як особа, яка підписала угоду з ЄС".

"Для того, щоб отримати цей результат, йому треба прийняти рішення.  Хоча б зробити перший крок – дати можливість Тимошенко виїхати за кордон для отримання медичної операції", - наголосив він.

"Все інше – це шлях в нікуди", - додав Арсеній Яценюк. Голова фракції "Батьківщина" нагадав, що іншими вимогами Євросоюзу є, зокрема, ухвалення закону про прокуратуру й антикорупційного законодавства та реформа судочинства.

"Проблема відсутності законодавства існує, але моє відчуття – якщо Янукович проявить політичну волю і дасть змогу Юлії Тимошенко отримати медичну допомогу в Німеччині, всі інші питання будуть не стільки важливі і дадуть можливість Європейському союзу дуже серйозно розглянути питання підписання Угоди про асоціацію", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Найбільша проблема Януковича - те, що він натворив з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

111

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути