Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2011 06:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Яценюк нагадав Януковичу та судді Кірєєву, що "папери не горять"

Яценюк нагадав Януковичу та судді Кірєєву, що "папери не горять"

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк переконаний, що йому дозволять зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко у Лук'янівському СІЗО.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Вчора я направив до Печерського суду клопотання про зустріч з колишнім прем'єром. Ну, немає сумнівів, що суд, звичайно, не розглянув це клопотання, але я переконаний в тому, що така зустріч відбудеться", - зазначив він.

Яценюк розповів, що під час зустрічі буде говорити з Тимошенко по двом блокам питань: юридичному і політичному.

"Перший блок - це юридичний. Я вважаю, що треба серйозно посилити юридичну складову. Поясню чому: кожний документ, кожна фраза повинні бути зафіксовані, тому що все це ляже потім в матеріали справи. І повірте мені, пройде час, ці папери не горять і той суддя, який підпише незаконний вирок буде обов'язково нести відповідальність. Так само буде і з прокурором, який порушить чинне законодавство...Пройде 2012 рік(парламентські вибори-ред.), 2015 рік(президентські вибори-ред.)...і кожен свій хрест понесе", - заявив він.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться чергове засідання у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко. У понеділок її захист тричі просила суддю Родіона Кірєєва змінити запобіжний захід для лідера "Батьківщини" однак останній всякий раз відмовляв.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк нагадав Януковичу та судді Кірєєву, що "папери не горять"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути