четвер, 11 жовтня 2012 08:29

Яценюк каже, що в цій передвиборчій кампанії знищують людську гідність

Яценюк каже, що в цій передвиборчій кампанії знищують людську гідність
Арсеній Яценюк каже, що люди самі вийдуть на вулиці, якщо будуть масові фальсифікації. Фото: novostimira.com.ua

Люди вийдуть на вулиці з протестами захищати результати виборів, якщо будуть такі ж фальсифікації як в 2004 році.

Про це в інтерв'ю Савіку Шустеру на Першому національному заявив голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличку, Яценюку і Тягнибоку напророчили зраду

"Люди відчувають, що на них не просто тиснуть, а знищують їх людську гідність", - заявив політик. Яценюк зауважив, що "до людей не можна так відноситись, у людей не можна забирати їхню гідність".

Відповідаючи на питання, чи вийдуть люди з акціями протестів в разі фальсифікацій на виборах, він сказав: "Якщо вибори вкрадуть, якщо право українців на зміну влади вкрадуть, то переконаний, що вийдуть", додавши, "якщо не відбувається спокійної, правильної передачі влади, то люди тоді виходять і починають себе захищати".

"Люди завжди будуть захищати своє право, вони мають право вибирати, вони мають право міняти владу, вони мають право бути обраними, і вони мають право на справедливість в країні", - висловив думку Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок відмовляється знімати своїх кандидатів округах через Кличка

Окрім того, відповідаючи на питання, в якому випадку опозиціонер покличе мільйони на акції протесту, Яценюк сказав: "Люди самі це відчують. Якщо вони (ПР - gazeta.ua ) будуть так красти голоси, як вони їх крали в 2004 році, якщо вони будуть так фальшувати вибори як вони їх фальшували в 2010 році на місцевих виборах, коли просто переписували пачки протоколів, коли просто ставили печатку під пустими протоколами, а потім просто записували необхідну кількість голосів".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк каже, що в цій передвиборчій кампанії знищують людську гідність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути