середа, 02 березня 2011 22:52

Яценюк каже, що "регіонали" оббрехали його на 7,5 млн грн

Яценюк каже, що "регіонали" оббрехали його на 7,5 млн грн

Система для голосування "Рада" коштувала державі майже півмільйона гривень.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав народний депутат від НУ-НС і лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк, коментуючи звинувачення "регіоналів" на свою адресу.

"Цього слід було очікувати. Їм слід братися за опозиційних лідерів далі. Я публічно звертаюся до Партії регіонів, щоб вони надіслали відповідні матеріали до Генеральної прокуратури. Це дасть мені можливість, як людині з червоним юридичним дипломом, допомогти іншим опозиціонерам вийти з прокуратури і закрити кримінальні справи. Я доведу, що всі ті звинувачення неправдиві", - наголосив він.

Яценюк заперечив, що витратив на розробку системи 8 мільйонів гривень.

"На систему "Рада" використано рівно 461 тисяча гривень. Ці кошти я взяв зі статті витрат на чартерні перельоти голови Верховної Ради. Я був єдиним, напевно першим і останнім, головою парламенту, який не користувався чартерними літаками. Я літав економ-класом, мені все вдавалося, я всюди встигав. Загальна сума витрат, яка планувалася тоді на мене, як на голову ВР, була 5 мільйонів гривень. Я не використав жодної копійки з цих коштів", - зазначив нардеп.

Він також заявив, що не боїться можливих викликів у правоохоронні органи.

"Хай подають у Генпрокуратуру. Я буду ходити туди. Тільки, щоб генпрокурор, який порушить справу, потім до них не добрався", - додав Яценюк.

Нагадаємо, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Яценюк приймав рішення про розробку системи і витратив з державного бюджету на її устаткування в залі 8 мільйонів гривень. При цьому, за його словами, він не отримав згоди відповідних органів на дану систему.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк каже, що "регіонали" оббрехали його на 7,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути