четвер, 04 жовтня 2007 10:02

Яценюк домовиться з Путіним про його зустріч з Ющенком

Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк відбув у Душанбе (Таджикистан) для участі в засіданнях Ради міністрів закордонних справ і Ради глав держав-членів Співдружності Незалежних Держав, які відбудуться 4-5 жовтня.

Про це повідомила прес-служба МЗС.

Відповідно до повідомлення, на цих засіданнях буде розглянуто близько 20 питань, зокрема, щодо концепції подальшого розвитку СНД, плану основних заходів щодо її реалізації, а також пропозиції з погодженої міграційної політики держав-учасниць СНГ.

Крім цього, у рамках саміту заплановано ряд двосторонніх зустрічей Яценюка із закордонними колегами й обговорення перспектив співробітництва із країнами-учасницями СНГ.

Засідання Ради міністрів закордонних справ країн-членів Співдружності Незалежних Держав пройде в Душанбе (Таджикистан) 4 жовтня, а засідання Ради глав держав СНД - 5 жовтня.

Планується, що під час зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим Яценюк обговорить підготовку їх зустрічі у Бєлгороді, яка запланована на 18 жовтня й буде присвячена прикордонному співробітництву.

Під час зустрічі із Президентом Росії Володимиром Путіним Яценюк має намір обговорити майбутню зустріч президентів України й Росії, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк домовиться з Путіним про його зустріч з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути