Ексклюзиви
пʼятниця, 07 грудня 2012 23:04

Яценюк: ця штука називається внутрішній ринок, Микола Янович

Яценюк: ця штука називається внутрішній ринок, Микола Янович
Фото: obozrevatel.com

Опозиція жодного разу не обіцяла блокувати прийняття бюджету.

Про це в ефірі програми "Шустер Live" заявив Арсеній Яценюк.

"Ми жодного разу цього не говорили. Жоден з опозиційних депутатів не казав, що заблокує прийняття бюджету. Якби тільки не був прийнятий закон про державний бюджет:  виходить Янукович і каже, що ми так хотіли, щоб українському народу добре жилось, але це ж опозиція не дала його ухвалити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" про прийняття бюджету: Як можна зупини 50 регіоналів, які скачуть по Раді за командою Чечетова?

"Тому ми чітко заявили про те, що в ньому має бути змінене, - наголосив Яценюк. - В рамках бюджету ми вимагали: подайте програму соціальну-економічного розвитку, подолання корупції, покажіть програму створення робочих місць, запустіть життя в економіку. Четверте завдання по енергетиці. Азаров забув сказати, що російський газ дійсно дорогий, тільки в України ще є власний газ. Добуток такого газу сягає 60-90 доларів, а не 430 доларів. Він має йти виключно на потреби населення. Вони вирішують проблему газу виключно для своїх компаній".

Також Яценюк дорікнув Азарову про відсутність засобів на підтримку економіки.

"Чим більше люди отримують, чим більше вони купують, тим більше працює підприємець, тим більше на нього людей працюють. Ця штука називається внутрішній ринок, Микола Янович. Внутрішній ринок розвивають усі країни окрім нас. А ми годуємо сусідів. Якісної продукції в Україні не було зроблено за останні три роки. Єдиний продукт – це контрабанда і корупція", - наголосив Яценюк.

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: ця штука називається внутрішній ринок, Микола Янович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути