пʼятниця, 11 серпня 2017 12:58

"Я знаю, як повернеться Крим" - військовий журналіст Сергій Лойко прогнозує деокупацію півострова

"Я знаю, як повернеться Крим" - військовий журналіст Сергій Лойко прогнозує деокупацію півострова
Крим звільниться від Росії після Путіна - військовий журналіст Сергій Лойко. Фото: apostrophe.ua

Крим змушений буде повернути з-під окупації будь-який російський політик, який змінить Володимира Путіна.

Про це сказав військовий журналіст Сергій Лойко в інтерв'ю "Апостроф".

"Я впевнений, я навіть знаю, яким буде механізм повернення Криму.

Крим змушений буде повернути будь-який політик, який змінить Путіна. За Путіна цього не станеться в будь-якому випадку. Але Крим – це ключ до того, щоб повернутися у світову спільноту, щоб були зняті санкції. Без цього жодні санкції не будуть зняті, так чи інакше, Крим доведеться повертати. А повернуть його так само, як і вкрали – крадькома, обманом. Тобто влаштують референдум, на якому, цілком можливо, кримчани вже висловляться за те, щоб повернутися в Україну, тому що вони вже добряче наїлися путінізму і починають розуміти, яку вони зробили величезну помилку. Хоча, як би вони не голосували на тому "референдумі", результати його були відомі задовго до того, як цей "референдум" відбувся. І зараз, цілком можливо, влаштують такий саме "референдум", на якому в Кремлі вирішать, що громадяни висловилися за те, щоб повернутися в Україну – і ось Крим повертається. Це було б смішно, якби не було так сумно.

Але головне, щоб Крим повернувся в Україну, і він до неї повернеться – законним чи незаконним шляхом. Законний шлях – це визнати злочини Путіна, визнати всі рішення, ухвалені за його влади, незаконними і, відповідно, повернути Крим на місце. Але я думаю, що цього не станеться, а, швидше за все, це відбудеться в результаті чергового такого фейкового "референдуму", щоб хоча б якось заспокоїти населення всередині Росії", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступною після Криму буде анексія Білорусі

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"Я знаю, як повернеться Крим" - військовий журналіст Сергій Лойко прогнозує деокупацію півострова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути