четвер, 18 квітня 2013 02:11

"Я сказав дурницю" — "Гуморист" Ургант з серйозною міною попросив в українців вибачення

"Я сказав дурницю" — "Гуморист" Ургант з серйозною міною попросив в українців вибачення
Іван Ургант. Фото: sobaka.ru

Відомий російський телеведучий Іван Ургант ще раз приніс свої вибачення українцям. На цей раз він виглядав досить серйозним.

Зокрема, завершуючи ефір програми "Вечірній Ургант" на Першому каналі Росії, телеведучий заявив: "Наприкінці передачі я хочу кілька слів сказати про ту неприємну ситуацію, яка зараз відбувається в Україні".

Він уточнив, що пов'язана вона, "на жаль", із ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Ургант у ефірі кулінарної програми "порубав ножем жителів українського села"

"По-перше, я хочу вибачитись і попросити вибачення у всіх мешканців України і у всіх, кого зачепило моє висловлювання, необережне, у телевізійній передачі "Смак". Повірте, я дійсно нікого не хотів цим образити, я просто сказав дурість, не подумавши", - зізнався Ургант.

Телеведучий запевнив, що не міг припустити, що в гумористичній програмі озвучений ним жарт викличе такий резонанс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС України обурені висловлюваннями Урганта про українців, а в "Свободі" назвали його "жидом"

"Я навіть не міг припустити, що в гумористичній програмі, в програмі, в якій я взагалі ніколи ні про що не кажу серйозно, сказаний мною невдалий жарт може викликати таку гостру реакцію в Україні — країні, яку я дуже люблю", - заявив він .

"Повірте, я зовсім не вкладав в цю дурну фразу той жахливий шовіністичний сенс, який побачили деякі. І вже тим більше не міг уявити, що ця ситуація може спровокувати міжнародний скандал", - додав Ургант.

Нагадаємо, раніше у своєму Twitter Ургант вже просив вибачення в українців. Щоправда воно за змістом більше нагадувало насмішку.

Ургант, зокрема, пожартував, що в якості самопокарання зобов'язується готувати в передачі "Смак" тільки борщ, вареники і галушки до 2018 року включно.

"А всіх народжених у мене з цього моменту дітей, незалежно від статі, називати Богдан. Ваш Іван "Підчеревина" Ургант", - написав шоумен.

Зараз ви читаєте новину «"Я сказав дурницю" — "Гуморист" Ургант з серйозною міною попросив в українців вибачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

218

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути