вівторок, 31 травня 2022 12:36

"Я рада" - Зеленська розповіла, де навчатиметься 17-річна донька президента

"Я рада" - Зеленська розповіла, де навчатиметься 17-річна донька президента
Перша леді Олена Зеленська. Фото: скріншот з відео

Донька президента Володимира Зеленського та його дружини Олени 17-річна Олександра навчатиметься в Україні.

Таке рішення ухвалили ще до повномасштабної агресії Росії, розповіла Зеленська в інтерв'ю українським журналістам, передає Gazeta.ua.

"Я рада цьому рішенню, оскільки зараз не хотіла б розлучатися. Звісно, ми всі хочемо, щоб їй вдалося те, що вона запланувала. Не тиснемо на неї, але поглядаємо", - наголосила перша леді.

Зеленська зауважила, що на прохання доньки не називатиме професію, яку та обрала. Але сказала, що це буде гуманітарний напрямок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша леді України розповіла, скільки не бачилася з чоловіком через війну

"Але це буде Україна, вдома, будемо навчатися тут. Ми всі переживаємо. Це важливий етап у її житті. На жаль, він припадає на такий складний час у житті нашої родини, країни. Випускного не буде, нічого не буде. Школу закінчуємо дистанційно", – наголосила Олена.

Розповіла вона й про сина 9-річного Кирила. Говорить, як і всі діти зараз, він навчається вдома і вона залучена до цього процесу. Зі слів першої леді, син хоче зараз до дітей і спілкуватися з ними, проте поки що це не зовсім можливо.

"Я дуже хочу, щоб наші діти повернулися 1 вересня до шкіл… Все літо ми працюватимемо над тим, щоб відновити постраждалі будівлі та наші діти спокійно пішли до шкіл у тих регіонах, де це фізично можливо буде зробити", - наголосила Зеленська.

Раніше Олена Зеленська розповіла, як повідомила своїм дітям про початок війни. За словами першої леді, вона сказала все вранці 24 лютого. Діти не запанікували і дисципліновано виконували всі вказівки.

Зараз ви читаєте новину «"Я рада" - Зеленська розповіла, де навчатиметься 17-річна донька президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути