вівторок, 12 листопада 2013 12:57

Я не вірив, але вчора все зрушило з місця - Москаль про закон для Тимошенко

Я не вірив, але вчора все зрушило з місця - Москаль про закон для Тимошенко
Геннадій Москаль. Фото: lenta-ua.net

Народний депутат від партії "Батьківщина" Геннадій Москаль вважає, що вчора робочій групі з підготовки законопроекту "для Тимошенко" вдалося налагодити роботу.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Вчора все зрушилося з місця. Врахуйте, що з 19 ми по 6-7 поправках (до законопроекту - ред.) знайшли консенсус. Зараз вже виписали закон і видно де прогалини. Тобто побудували будинок і видно де нема вікон, де нема дверей. Все одно далі треба продовжувати працювати. Ми прийняли за основу всі законопроекти (що стосуються лікування Тимошенко - ред.). З кожного взяли раціональне зерно, але може з деякого взагалі нічого не візьмемо", - сказав він.

Нардеп висловив сподівання, що сьогодні робота групи піде "більш конструктивно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" швидко зіскочать з теми Власенка — експерт

"Перший день є перший день. До обіду я взагалі не вірив, що ми після обіду щось зможемо прийняти. І здвиг пішов, але тяжко", - сказав він.

"Ми мусимо дійти до спільного рішення. Сьогодні приїжджає Кокс і Кваснєвський, ми повинні показати законопроект. Завтра позачергова сесія і там виноситься тільки це питання. Багато було суперечок на засіданні групи, але в політику ми не втручалися, суперечки були тільки в юридичній площині", - додав він.

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 листопада, Верховна Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон, який повинен вирішити "питання Тимошенко". Головою групи став регіонал Геннадій Васильєв. До складу входять 13 нардепів. П'ятеро з них опозиціонери. Вчора 11 листопада відбулося перше засідання робочої групи.

Зараз ви читаєте новину «Я не вірив, але вчора все зрушило з місця - Москаль про закон для Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути