вівторок, 04 липня 2017 10:55

"Я каюся" - Довгий влаштував "шоу" на комітеті

"Я каюся" - Довгий влаштував "шоу" на комітеті
Народний депутат Олесь Довгий просить зняти з нього недоторканність. Фото: трансляція "112 Україна"

Народний депутат Олесь Довгий з групи "Воля народу", якого підозрюють у дерибані землі, кається що голосував за генпрокурора Юрія Луценка. Також нардеп попросив зняти з нього недоторканність.

Про це він заявив на регламентному комітеті.

На комітеті розглядають подання про надання згоди на притягнення Довгого до кримінальної відповідальності. На засіданні присутній генпрокурор Юрій Луценко і керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Нардеп розповів про "знущання над КПК".

"Для того, щоб призначити людину без юридчної освіти генеральним прокурором з десятого разу. Я був неодноразового звинувачений, що протягнув рішення про призначення Юрія Віталійовича Луценка генеральним прокурором без юридичної освіти", - продовжив він.

На запитання колег: "Голосував?" Довгий відповів: "Я голосував. Я каюся (сміх у залі. - Gazeta.ua), але не маю відповідальності, оскільки це наше колегіальне рішення".

Довгий заявив, що генпрокурор "бореться за політичне майбутнє".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатів треба саджати, як квіти - Луценко

Досудове розслідування встановило, що у період з 2007-го по 2009-й, Олесь Довгий спільно зі службовими особами Головного управління земельних ресурсів Києва та іншими особами забезпечив 1 жовтня 2007 року ухвалення депутатами рішення щодо незаконного надання землі.

Зокрема 23 обслуговувальним кооперативам для житлової забудови на 21-му км Столичного шосе у Голосіївському районі Києва виділили земельні ділянки, фактично розташовані на території ландшафтного заказника місцевого значення "Острів Жуків".

У результаті вказаних дій завдані збитки 81 726 691 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Я каюся" - Довгий влаштував "шоу" на комітеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути