понеділок, 27 серпня 2012 16:50

"Я боюсь за своє життя!" - Депутати Кличка розповіли, як їм палять машини і не пускають на роботу

"Я боюсь за своє життя!" - Депутати Кличка розповіли, як їм палять машини і не пускають на роботу
Ярослав Місяць поскаржився на репресії "батька" Мельника. Фото: radiosvoboda.org

Депутати від партії "УДАР" в Ірпінський міськраді Ярослав Місяць і Марина Власюк скаржаться на шалений тиск з боку "батька" регіону, народного депутата-"регіонала" Петра Мельника.

"Ми останні два роки проводимо в Ірпені активну роботу задля збереження парків і встановлення порядку, - розповів під час прес-конференції Місяць. - Але зіштовхнулись з протидією добре згуртованої команди Петра Мельника".

Протягом двох останніх років в місті, за підрахунками однодумців Кличка, було розбазарено більше 90 га землі. Переважно це території міських парків та скверів. Тепер там планують будувати багатоповерхівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суцільний безлад та хаос охопили місто" — "регіонала" Мельника просять вгамувати сімейний бізнес

"Вже два роки ми блокуємо практично кожну сесію, намагаючись скасувати рішення по забудові парків", - зауважив Місяць.

Як наслідок, за його словами, опозиційні депутати зазнали переслідування "бандитських елементів". Зокрема, Марина Власюк.

"Я змушена звертатись до правоохоронних органів, тому що на мене постійно тиснуть. За мною їздять якісь машини, постійно хтось телефонує. Я боюсь за своє життя, життя своєї родини і дитини", - зазначила Власюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прописка під Києвом: "Регіонал" активно заселяє округ своїми виборцями

Вона розповіла, що їй ще вісім місяців тому намагались спалити машину і будинок.

"Дуже неприємно, коли оплічники пана Мельника обіцяють забезпечити мене камерою. Дуже неприємно, коли напередодні сесії мені телефонують й говорять: "Ми вам переконливо рекомендуємо не приходити до міськради". А коли їду, мене зупиняють посеред дороги і далі не пропускають. І потім вночі загоряється моя машина", - поскаржилась політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу, аби в Ірпені соціальний конфлікт переріс у військові дії" - активісту спалили машину

"Міліція на наші заяви просто не реагує. Зрозуміло, адже там працюють прості смертні люди, які залежать від зарплати і бояться "батька" регіону", - додала Власюк.

Її колега Ярослав Місяць також пожалівся на погрози позбавити його волі.

"Мені казали: "У нас є гроші і зв'язки. Народний депутат має вплив, він є у партії влади. Він замовить будь-яку справу проти тебе". Але мені немає чого боятись. Я не один рік перебуваю в опозиції, я нічим не зловживаю. Я навіть не порушую правил дорожнього руху", - запевнив "УДАРівець".

На сьогоднішній день люди в Ірпені перелякані, стверджують у партії Кличка. Але незважаючи на все вище описане, опозиція обіцяє не зупинятись. Зокрема, політики звернулись до правоохоронних органів, Генеральної прокуратури та президента Віктора Януковича з проханням "розпочати розслідувати факти злочину, скоєні "шанованим" народним депутатом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко досі не добилась засудження хуліганської витівки Мельника

"Сьогодні люди перебувають на межі. Я прошу захисту у міліції, президента, тому що нас переслідують. Захистіть нас, будь ласка! Ми так само громадяни України, як і народний депутат Петро Мельник", - резюмувала Власюк.

Зараз ви читаєте новину «"Я боюсь за своє життя!" - Депутати Кличка розповіли, як їм палять машини і не пускають на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути