понеділок, 05 березня 2018 17:04

8 березня: жінок попередили про коштовні подарунки

8 березня: жінок попередили про коштовні подарунки
Жінки мають вказати у річних е-деклараціях подарунки, вартість яких перевищує 8810 грн. Фото: відкриті джерела

Жінки мають вказати у річних е-деклараціях подарунки, вартість яких перевищує 8810 грн. Більше того, якщо подарунок коштує понад 88 100 грн - терміново повідомити про це Національне агенство із запобігання корупції до 18 березня.

Про це повідомили у НАЗК.

"Дорогі жінки, Національне агентство вітає Вас із прийдешнім святом весни та краси.

І нагадує: якщо Ваш коханий подарує Вам золоту каблучку, вартість якої перевищує 8810 гривень, не забудьте вказати її в декларації за 2018 рік у розділі: "Доходи, у тому числі подарунки", - йдеться у повідомленні.

"Якщо Вам пощастило ще більше і ваша нова каблучка виблискує діамантом вартістю понад 88 100 гривень, дозвольте нам порадіти за Вас – повідомте НАЗК про суттєві зміни у Вашому майновому стані до 18 березня.

Якщо ж справи у вашого чоловіка торік йшли набагато краще, ніж у країни загалом, і він подарував Вам цілий ювелірний гарнітур, вартість якого перевищує 176 200 гривень, не забудьте також похвалитись ним наступного року й у розділі "Цінне рухоме майно" декларації", - нагадують у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прокоментував Мальдіви

В Україні вже проходили 2 хвилі електронного декларування. Декларації заповнювали президент, голова Верховної Ради, народні депутати, урядовці, судді, прокурори, керівники державних і комунальних підприємств та установ, обласних управлінь, районних адміністрацій, навчальних і медичних закладів державної й комунальної форм власності.

Зараз ви читаєте новину «8 березня: жінок попередили про коштовні подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути