пʼятниця, 04 листопада 2011 14:32

7 листопада у Києві на вулиці вийдуть як комуністи, так і націоналісти

7 листопада у Києві на вулиці вийдуть як комуністи, так і націоналісти

У Київську міськдержадміністрацію надійшло 6 заявок на проведення масових акцій у столиці 7 листопада.

Як повідомили в прес-службі КМДА, всього подано заявок на загальну чисельність учасників близько 6 тис. осіб.

Зокрема, Комуністична партія України має намір провести заходи, присвячені дев'яносто четвертій річниці Великої жовтневої соціалістичної революції, з 11.00 до 13.30 по маршруту: Бессарабська площа - Майдан Незалежності - Кабінет міністрів. Комуністи заявили про участь у своїх заходах 4 тис. осіб.

ВО "Свобода" подала заявку на проведення інформаційної акції "Злочини більшовизму московського" на Майдані Незалежності з 9.00 до 18.00 загальною чисельністю 500 осіб.

Громадянська ініціатива "Миколина сотня" подала заявку на проведення маршу "Слава Україні" по вулиці Хрещатик, Михайлівській, Софійській площі загальною чисельністю 1 тис. осіб. Час акції не вказано.

Крім того, Українська народна партія має намір провести заходи "Ні вшанування ініціатора загарбницької війни проти України - В. Ульянова в столиці України" на Європейській площі з 9.00 до 17.00. В акції заявлена ??участь 300 осіб.

Конгрес українських націоналістів заявив про проведення акції "Катові Леніну - від українського народу" на Бессарабській площі з 11.00 до 12.00. Заявлено участь 100 осіб. Надійшла також заява від громадянина Голубєва на акцію захисту конституційних прав на вулиці Банковій (біля адміністрації президента України) на 20 осіб.

Враховуючи, що проведення деяких акцій збігається з місцем і часом, влада Києва має намір звернутися до суду з приводу обмеження права на проведення масових акцій у центральній частині міста.

Зараз ви читаєте новину «7 листопада у Києві на вулиці вийдуть як комуністи, так і націоналісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути