середа, 02 листопада 2011 16:29

У Донецьку вже готові відзначати "жовтневу революцію"

У Донецьку вже готові відзначати "жовтневу революцію"

Донецька влада готується до святкування "94-й річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції".

Донецький міський голова Олександр Лук'янченко, зокрема, повідомив: "Ми отримали близько семи заявок від різних політичних сил щодо відзначення 94-ї річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції.  Зокрема є і виключно провокаційні від політичних сил, які ніколи не брали участь у таких святкуваннях, вони хочуть просто зіпсувати свято. Ми спробуємо розвести ці політичні сили по різні сторони. Ті, які традиційно святкують це свято - політичні сили лівого спрямування, вони отримають дозвіл".

Журналісти попросили мера прокоментувати можливі інциденти між прихильниками різних політичних сил, на що Лук'янченко відповів: "На конкретному місці якщо там зійдуться радикальні ці самі, то ми попросимо втрутитися інших тим самим. Ми жодною мірою не намагаємося зазіхнути на вашу політичну свободу".

Нагадаємо, що в серпні Лук'янченко домігся у місцевого суду заборони на святкування у Донецьку Дня незалежності. Крім того, люди, які покладали до пам'ятника Тарасу Шевченку квіти і співали державний гімн, були притягнуті до судової відповідальності.

Наприклад, заступникові голови Донецької обласної організації "Просвіта", члену обласного Комітету опору диктатурі Марії Олійник, приписали порушення за статтею 185-1 Адміністративного кодексу України - "Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій ".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку вже готові відзначати "жовтневу революцію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути