Ексклюзиви
середа, 17 квітня 2013 12:33

4 голосів не вистачило для скасування пенсійної реформи, 14 "опозиціонерів" не голосували

4 голосів не вистачило для скасування пенсійної реформи, 14 "опозиціонерів" не голосували
За законопроект проголосувало лише 221 нардепи при необхідних 226 голосах. Фото: kyiv.comments.ua

Народні депутати не підтримали проект закону №1026 "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", розроблений Сергієм Міщенком.

За законопроект проголосували лише 223 нардепа, проти 5, утрималися 48, при необхідних для ухвалення 226 голосах.

Лідер Радикальної партії, позафракційний народний депутат Олег Ляшко стверджує, що опозиція або не в силах мобілізуватися, або навмисно виступає проти скасування пенсійної реформи в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати вдруге провалили призначення виборів у Києві

"За скасування так званої пенсійної реформи проголосувало 223 народні депутати. Не вистачило 3 голоси. Ганьба тим, хто не голосував. Особливо боляче виборцям, що не підтримали скасування пенсійного геноциду деякі "опозиціонери": "Батьківщина" - Дзензерський, Катеринчук, Яворівський, Одарченко, Андрій Шевченко, Федорчук, Дубовой, УДАР - Пинзеник, Геращенко, Куніцин, Агафонова, Курінний. Не голосували також Гурвіц і Паламарчук, але вони обидва у лікарні", - написав Ляшко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Водночас, за даними офіційного сайту Верховної Ради, за подібний законопроект авторства Людмили Денисової через відсутність не голосували лише Катеринчук і Шевченко ("Батьківщина"), а також "ударівці" Геращенко, Гурвіц, Паламарчук, Агафонова і Пинзеник. За її версію законопроекту проголосував 221 депутат.

Нагадаємо, представники УДАРу вже розробили та подали проект Закону "Про внесення змін до деяких законів України (щодо дотримання принципу соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні)", який дозволить встановити єдині справедливі принципи нарахування пенсій в Україні.

Зараз ви читаєте новину «4 голосів не вистачило для скасування пенсійної реформи, 14 "опозиціонерів" не голосували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

187

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути