неділя, 05 серпня 2012 18:44

"365 днів в неволі. Вона не зломлена, а ти?" - Київ обклеїли стікерами з Тимошенко

 

На Пішохідному мосту в Києві було розгорнуто банер "Юлі-волю".

Банер довжиною у 20 м. можна було побачити, рухаючись вул. Набережно-Хрещатицькою у бік Подолу з 8-ї години ранку, повідомляє прес-служба "Батьківщини" з посиланням на представників київського регіонального штабу Об'єднаної опозиції.

"Сьогодні, 5 серпня, минає рік з моменту незаконного арешту нашого лідера Юлії Тимошенко. Весь цей час ми провели разом з нею, пишаючись її силою духа й підтримуючи її. Ми постійно доводили киянам – її ув'язнення є фактом її правоти й безпорадності влади перед її критикою. Тож сьогодні, ми знову звертаємось до людей, до влади, до світу: звільніть Тимошенко", - звернувся із закликом керівник столичного виборчого штабу опозиції, народний депутат Юрій Одарченко.

Одарченко разом з представниками штабу близько години тримали банер над річкою.

Також цього дня в усіх районах Києва з'явилися стікери з зображенням Тимошенко "365 днів в неволі. Вона не зломлена, а ти?".

Їх можна побачити біля станцій метро, на зупинках громадського транспорту, підземних переходах, на майданчиках біля супермаркетів та торговельних центрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко принесли 365 троянд на річницю ув'язнення

Для такої масштабної розклейки було залучено більше ніж 300-та активістів, які працювали в ніч з суботи на неділю, зазначають у прес-службі.

Найбільш охоплена центральна частина міста – Шевченківський, Голосіївський, Солом'янський та Святошинський райони, на лівому березі – Дніпровський та Деснянський райони.

Зараз ви читаєте новину «"365 днів в неволі. Вона не зломлена, а ти?" - Київ обклеїли стікерами з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути