четвер, 13 грудня 2012 20:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

252 депутатів віднині відповідальні за дії Азарова та стан країни загалом - Тимошенко

252 депутатів віднині відповідальні за дії Азарова та стан країни загалом - Тимошенко
За словами Тимошенко, 252 нардепи взяли повну відповідальність за те, що відбувалося в країні за минулого уряду Азарова й відбуватиметься надалі. Фото: ukrainian.voanews.com

252 депутатів, які підтримали Миколу Азарова на посаді глави уряду, тепер несуть персональну відповідальність за його діяльність.

Цю точку зору Юлії Тимошенко після зустрічі з нею озвучив її захисник Сергій Власенко, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Незважаючи на те, що ще у вересні 2010 року Віктор Янукович через Конституційний суд зґвалтував українську Конституцію і скасував юридичні поняття "більшість" або "меншість", сьогодні в українському парламенті визначилися 252 народних депутати, які фактично з цього моменту взяли на себе відповідальність, по-перше, за те, що відбувалося в країні протягом останніх трьох років за прем'єрства Азарова", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді новообрані спікер і прем'єр відмовилися спілкуватися із журналістами

"Також ці 252 особи взяли повну відповідальність за те, що буде відбуватися в країні в наступний період часу: за всі економічні процеси, які будуть відбуватися найближчим часом, за все, що буде відбуватися з національною українською валютою, за всі зарплати і пенсії, які будуть виплачені або невиплачені", - наголосив Власенко.

Нагадаємо, в четвер Верховна Рада проголосувала за призначення прем'єром Азарова. Янукович вже видав указ про призначення його прем'єром.

Зараз ви читаєте новину «252 депутатів віднині відповідальні за дії Азарова та стан країни загалом - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути