четвер, 08 грудня 2011 15:55

12 чорнобильців не витримали сухе голодування та поїхали додому

12 чорнобильців не витримали сухе голодування та поїхали додому

12 чорнобильців, які оголосили сьогодні сухе голодування, поїхали додому, бо почали втрачати свідомість через загальну слабкість.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Люди почали втрачати свідомість, зомлівати. Одна група поїхала додому сьогодні, ще одна — від'їжджає додому завтра. Всі інші люди залишаються. Додому поїхали люди, які першими оголосили сухе голодування", - розповів лідер і ініціатор акції чорнобильців Микола Костєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильці пригрозили влаштувати самоспалення

Нагадаємо, що сьогодні зранку дванадцять чорнобильців, які протестують у Маріїнському парку Києва, оголосили сухе голодування. За їх словами, на такий крок вони пішли через те, що влада так і не дослухалася до їхніх вимог, незважаючи на голодування під стінами Кабінету міністрів, що тривало тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильцям у Маріїнському парку не дозволили встановити державний прапор

"Шістнадцять категорій громадян постраждали від соціального катка. Після тижневого голодування у Маріїнському парку влада не дозволила нам поставити намет. Наші люди спали з собаками на листі. Де, в якій країні таке хамське ставлення до власного народу? Де ще існує такий геноцид у Центральній Європі? Ганьба владі!"- виголосив Костєв.

Зараз ви читаєте новину «12 чорнобильців не витримали сухе голодування та поїхали додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути