неділя, 28 жовтня 2012 19:27

100%-ву явку зафіксували лише у Одеській в'язниці

100%-ву явку зафіксували лише у Одеській в'язниці
Фото: nr2.ru

Найвища політична активність в Одесі спостерігалася сьогодні на дільниці, розташованій в місцевій виправній колонії № 14. Як повідомляє "Думська", тут проголосували усі 1442 виборця - 100%-я явка.

"З корабля ж нікуди не дінешся, голосують зазвичай всі ув'язнені", - заявив начальник колонії Хукмдар Шаміль Огли Наврузов

Спеціально до дня голосування всіх мешканців казенного дому зобов'язали поголитися і зачесатися. А ось в уніформі було всього 400 чоловік. Решту привели на ділянку у звичайному одязі - як правило, це спортивний костюм, поверх якого вдягнута шкіряна куртка. Керівництво в'язниці обіцяє, що до кінця року роби отримають всі ув'язнені. 

Під пильним наглядом кількох десятків охоронців арештанти реєструвалися, отримували бюлетені, вивчали їх, після чого ховалися в кабінках. Відзначився лише один - прийшов на дільницю і відмовився голосувати. 

"Я вже другий раз працюю на виборах в колонії. Перший раз трохи боялася, але потім зрозуміла, що при такій кількості наглядачів тут ніякої небезпеки немає. Все як скрізь ", - говорить голова дільничної комісії Тетяна Смирнова.

Зараз ви читаєте новину «100%-ву явку зафіксували лише у Одеській в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути