четвер, 09 серпня 2012 11:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У 2009 році Кузьмін відмовився порушити справу проти Тимошенко – Власенко

 У 2009 році Кузьмін відмовився порушити справу проти Тимошенко – Власенко
Сергій Власенко: раніше Кузьмін так не гастролював. Фото: genshtab.censor.net.ua

Заступника Генпрокурора Рената Кузьміна змушували порушити справу проти Юлії Тимошенко ще у 2009 році, коли вона ще була прем'єр-міністром.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав її адвокат, "бютівець" Сергій Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко назвав маразмом порушення чергової справи проти Тимошенко

"В період президентської передвиборної кампанії у 2009 році Ренат Кузьмін приходив до прем'єр-міністра Тимошенко. Особисто їй говорив: "Мене примушують порушувати справу по Євгену Щербаню, але я знаю, що це "бєспредєл", тому цього не робитиму". Це мені розказувала Юлія Володимирівна. А тепер Кузьмін про це забув. Чотири місяці їздить і говорить, що Тимошенко винна в замовному вбивстві. Що це взагалі таке, якщо найвищі посадовці держави гастролюють Україною та Європою, заявляючи, де і хто, в чому винен?! Хоча навіть обвинувачення у справі ще не пред'явлено", - зазначив він.

За словами адвоката, після смерті політика та бізнесмена Євгена Щербаня Віктор Янукович став губернатором Донецької області. "Цей завгар ніколи би не обійняв таку посаду при живому Щербані. Варто подивитися, куди пішло його майно – все залишилося хлопцям із Донецька. А тепер таке розказують", - зауважив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти Тимошенко порушили справу за нанесення тілесних ушкоджень тюремнику - Кузьмін

Коментуючи намір ГПУ пред'явити екс-прем'єру звинувачення у причетності до вбивства, "бютівець" наголосив: "Для них може бути очевидним, що Тимошенко вбила президента США Кеннеді, і вони прийдуть до неї із звинуваченням.  Завтра вийдуть і скажуть, що Тимошенко розіп'яла Христа. А Інна Богословська заявить: "Я це бачила особисто, ось мої свідчення". І вони передадуть цю справу в суд, а новий "Кірєєв" чи "Садовський" скаже: "Вона це зробила – довічне ув'язнення".

Зараз ви читаєте новину « У 2009 році Кузьмін відмовився порушити справу проти Тимошенко – Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути