Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2011 15:51

Кириленко розказав, що заважає України вступити в ЄС

 Кириленко розказав, що заважає України вступити в ЄС

Лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко сподівається, що влада не відмовиться від євроінтеграції України.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Вчора Андрій Клюєв був у Європі. Я бачив його щасливе обличчя. Перекладаючи його слова, можна сказати: парламент і президент якось вирішать політичне питання. Нам іще раз повірили", - наголосив депутат.

Кириленко зауважив, що останнім часом Європа "широко відчинила двері" Україні. "Зусилля всіх попередніх урядів та президентів мали зараз увінчатися успіхом – величезною перемогою. Але є лише одна защіпка, яку треба зняти – європейські цінності, де на першому місці знаходяться права людини. Їх де можна захистити? Там, де є незалежне правосуддя. Але вони бачать, яке воно у нас, і, відповідно, що відбувається із правами людини", - зазначив "бютівець".

За його словами, Європі не вигідно впускати до себе "шкідливого кота", яким може виявитися Україна через проблеми із правосуддям. "Можливо, це не зовсім коректне порівняння. Але ж всі розуміють: справа не в Тимошенко, а в тому, що відбувається із громадянами. Вони бачать, що у нас фантастичний рівень не розкриття злочинів", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину « Кириленко розказав, що заважає України вступити в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути