пʼятниця, 21 жовтня 2011 11:15

Українським чиновникам вже не видають візи до ЄС - ЗМІ

Українським чиновникам вже не видають візи до ЄС - ЗМІ

В українських чиновників вже почали виникати проблеми з отриманням віз. Зокрема, подібні ситуації виникали у помічників народних депутатів і співробітників, які представляють судову гілку влади.

Цю інформацію "Коментарям" підтвердив голова комітету у закордонних справах Верховної Ради Олег Білорус.

"Це реакція країн Євросоюзу на те, що керівництво нашої країни не виконує обіцянки, які давало вищому керівництву Євросоюзу. Вони попереджали, що будуть вводитися санкції", - зазначив він.

"Відмова у візах - це перший етап санкцій. Як стало мені відомо, далі вони будуть розглядати питання про введення індивідуальних санкцій для керівництва судових органів і прокуратури. Наразі момент санкції можуть стосуватися держчиновників будь-якого рівня", - підкреслив депутат.

У свою чергу "регіонал", перший заступник голови комітету з питань європейської інтеграції Володимир Вечерко зазначив, що йому нічого невідомо про подібні вказівки щодо чиновницької братії. "Якщо це так, то - погано. Але, наскільки мені відомо, офіційних заяв, а також документів в МЗС про невидачу віз громадянам України не існує", - зазначив народний депутат.

Не змогли ані підтвердити, ані спростувати інформацію, що з'явилася і в міністерстві закордонних справ.

Зараз ви читаєте новину «Українським чиновникам вже не видають візи до ЄС - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути