Ексклюзиви
середа, 25 вересня 2013 11:15

Гонгадзе юридично не мертвий - Адвокат Пукача хоче почати нове розслідування

Гонгадзе юридично не мертвий - Адвокат Пукача хоче почати нове розслідування
Георгій Гонгадзе. Фото: glavred.info

У справі генерала Олексія Пукача можуть знову почати слідство. Одним з аргументів для такого рішення, на думку адвоката, може стати відсутність свідоцтва про смерть Георгія Гонгадзе.

Про це у середу повідомляє видання "ВЕСТИ".

Ще наприкінці січня цього року Печерський райсуд засудив екс-генерала міліцейської наружки Олексія Пукача довічно, але той досі не пішов по етапу. Через дев'ять місяців навіть не почали розглядати апеляцію, тому що засуджений знайомиться з протоколами судових засідань, а судді не обмежили екс-генерала в часі читання. Крім того, в прокуратурі досі розслідується справа щодо замовників вбивства Гонгадзе.

За словами адвоката Пукача Григорія Демиденко читання не затягують, а просто під час розгляду справи в першій інстанції допущена маса порушень, які взагалі в апеляції можуть перевернути справу з ніг на голову.Посилаючись на слова Пукача, він каже про, що матеріали можуть повернути на новий розгляд у суді або ж додаткове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку "тітушки" заважають журналістам провести вечір пам'яті Гонгадзе

"Хто бачив свідоцтво про смерть, видане на ім'я Георгія Гонгадзе? - Задає риторичні питання захисник. - Ні, не лікарське свідоцтво, а документ, який видається моргом. Я відповім: його не існує. Значить - Гонгадзе юридично не мертвий. Адже і його мама каже те ж саме", - заявляє адвокат.

Демиденко каже, що за дев'ять місяців його клієнт прочитав тільки сім чи вісім томів із 14.

На думку адвоката Мирослави Гонгадзе Валентини Теличенко, Пукач тягне, оскільки не хоче у в'язницю. Якщо врахувати , що половину протоколів Пукач прочитав за дев'ять місяців , не виключено , що новий процес над екс - генералом наружки почнеться не раніше червня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Гонгадзе юридично не мертвий - Адвокат Пукача хоче почати нове розслідування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути