вівторок, 08 жовтня 2013 14:28

Депутати виділили на вибори в проблемних округах 20,6 млн грн

Депутати виділили на вибори в проблемних округах 20,6 млн грн
Фото: proosbb.info

Верховна Рада виділила Центральній виборчій комісії 48,8 млн грн, у тому числі на проведення виборів народних депутатів у п'яти проблемних округах.

За відповідний законопроект, що стосується збільшення видатків ЦВК проголосували 316 народних депутатів з 400 зареєстрованих у залі засідань у вівторок.

Як наголошується в пояснювальній записці до документа, необхідність прийняття даного законопроекту обумовлена ??необхідністю врегулювати питання погашення заборгованості за виконання роботи щодо створення та забезпечення функціонування системи відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення для спостереження за організацією і проведенням голосування, і підрахунком голосів на виборчих дільницях під час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року. На погашення заборгованості передбачено 11,2 млн грн.

На організацію підготовки та проведення проміжних або повторних виборів народних депутатів України в окремих одномандатних виборчих округах у разі їх призначення в 2013 році додатково необхідно 20,6 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макеєнко каже, що у бюджеті достатньо грошей, щоб провести довибори

Додаткові кошти також виділено ЦВК в сумі 17 млн ??грн для забезпечення діяльності ЦВК і функціонування державного реєстру виборців.

Нагадаємо, Верховна Рада 5 вересня призначила на 15 грудня повторні вибори народних депутатів у п'яти мажоритарних округах - № № 94 (Обухів , Київська область) , 132 (Первомайськ , Миколаївська область) , 194 і 197 (Черкаська область) та 225 ( Київ , Шевченківський район). Закон встановлює , що виборчих процес повторних виборів розпочинається за 60 днів до дня голосування.

ЦВК визнав неможливим встановити результати виборів народних депутатів у п'яти одномандатних округах 28 жовтня 2012 .

Зараз ви читаєте новину «Депутати виділили на вибори в проблемних округах 20,6 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути