понеділок, 03 вересня 2012 15:01

Депутати звинуватили Литвина у використанні адмінресурсу

 Депутати звинуватили Литвина у використанні адмінресурсу
Литвину закидають всюдисущу медіаприсутність. Фото: donbass.ua

Сайт Верховної Ради висвітлює багато з поїздок та заходів, які відвідує спікер Володимир Литвин і мало висвітлює діяльність інших народних депутатів. Саме тому опозиційні народні депутати звернулись до регламентного комітету з вимогою розібратись у неприпустимості використання адмінресурсу Литвином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Веб-камери після виборів передадуть у школи - Литвин

Відповідний запит про це направили у комітет Ірина Геращенко, Ольга Герасим'юк, Олександр Третяков, Кирило Куліков та Віталій Чепинога.

Також у зверненні йдеться про "приведення його (сайту) у відповідність до його основного призначення – інформування громадян про роботу Верховної Ради".

Зокрема, Кирило Куликов ситуацію з використанням адмінресурсу прокоментував так:

"Це сайт Верховної Ради. Я завтра, наприклад, буду на засіданні економічної ради і хочу, щоб це теж було висвітлено на сайті Верховної Ради. Також хочу, щоб було висвітлено, що відбувається в бюджетному комітеті, тому, що завтра будуть чергові перерозподіли бюджету на користь передвиборного виконання обіцянок. За рахунок бюджету, ви уже бачили, депутат дороги будує, хоча він до цього ніякого відношення не має".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти ТВі поскаржились Європі на спроби влади знищити канал

Відповідаючи на питання про те, чи може за це Литвину загрожувати якесь дисциплінарне покарання, Куликов зазначив: "Нічим це не загрожує. В даний момент - це етичне звернення. Ідуть вибори і всі повинні мати рівні умови. Це сайт, який фінансується за рахунок державного бюджету".

Також Куликов додав, щоб переконатися, що інші депутати не мають доступу до висвітлення своєї діяльності на сайті ВР, варто зайти і просто подивитись на його початкову сторінку.

Зараз ви читаєте новину « Депутати звинуватили Литвина у використанні адмінресурсу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути