неділя, 17 грудня 2006 12:10

$150 млн позичила Україна в Міжнародного банку реконструкції і розвитку

Верховна Рада затвердила Угоду про позику Україною у Міжнароднго банку реконструкції і розвитку кредитних ресурсів на суму $150 млн. Документ розрахований на реалізацію проекту "Розширення доступу до ринків фінансових послуг".

Термін повернення позики становить 20 років, повідомили в прес-службі Мінфіну.

Гроші через мережу українських банків будуть направлені на розвиток інфраструктури фінансово-кредитного ринку в сільській місцевості, а також на розвиток ринку муніципального кредитування.

Таким чином, виростуть об"єми і види фінансових послуг, які надаватимуться сільгоспвиробникам, підприємцям і підприємствам в сільській місцевості.

У результаті реалізації проекту "Розширення доступу до ринків фінансових послуг" будуть створені умови для переходу до ринкових методів роботи в сільськогосподарському виробництві; перебудови і зміцненню національних фінансових посередників; створенню правової, нормативної і інституційної основ фінансування розвитку села, повідомляє глаVред.

Зараз ви читаєте новину «$150 млн позичила Україна в Міжнародного банку реконструкції і розвитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути