пʼятниця, 20 травня 2011 10:32

Янукович закликав жити за заповітом Шевченка

Янукович закликав жити за заповітом Шевченка

Президент України Віктор Янукович закликав українців бути достойними заповітів українського поета Тараса Шевченка.

Як повідомили у прес-службі глави держави, Янукович привітав учасників і гостей міжнародного Шевченківського літературно-мистецького свята "В сім'ї вольній, новій".

"Прийміть щирі вітання з нагоди Шевченківського свята "В сім'ї вольній, новій", яке цього року проводиться на благодатній і мальовничій кримській землі. Тарас Шевченко – духовна вершина України. Шевченкове слово протягом останніх двох століть об'єднує наш народ, пробуджує його волелюбну енергію та національну свідомість. Шлях до незалежності нашої Батьківщини проходив через Шевченкову спадщину, яка консолідує нас навколо утвердження вільної, заможної й демократичної України", - йдеться у привітанні Януковича.

"Висловлюю вдячність усім, хто доклав зусиль до проведення цього літературно-мистецького свята, щоб у дружньому колі "сім'ї вольної, нової" вшанувати геніального поета і художника, мислителя і пророка, гордість Українського народу", - йдеться у привітанні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович закликав жити за заповітом Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути