четвер, 19 травня 2011 10:59

"Щоб увімкнути Україну, треба вимкнути Януковича" - гасло під Радою

"Щоб увімкнути Україну, треба вимкнути Януковича" - гасло під Радою

На паркані біля Маріїнського палацу організатори мітингу "Вперед!" під Верховною Радою розвісили два плакати із написом "Влада стоп, народ вперед". На ньому всі бажаючі можуть написати свої думки з приводу ставлення до влади.

Зокрема, мітингувальники пишуть: "Азарову лопату і на поля", "Харя і Ко - сутенери", "Я плюю на вас депутати", "Геть пі...в з верховної зради", "Щоб увімкнути Україну, треба вимкнути Януковича", "Вітя і Коля - вас чекає суд Божий. Його не купиш", - підпис "Полтава".

Поруч повісили плакат, який був і під час суботньої акції День гніву із написом "Президенту імпічмент". На ньому люди написали "Долой бандитов, другими словами - Янукович пошел ти на...". Поруч із цим написом хтось дописав "Азаров М. Я. - не заперечую".

Під стінами парламенту продовжується акція проти діяльності влади. На сцені показували імпровізовану сценку - вийшло троє хлопців у піонерських краватках та пілотках. У них на грудях були приклеєні таблички з написом "прокуратура", "міліція", "податкова". Також вони розказали віршик про чинну владу.

У свою чергу генеральний координатор руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, чия організація теж долучилась до протесту, зазначив, що він "здивований форматом цієї акції".

"Стоять намети, міліція нікого не зачіпає. Проте і на сцену нікого крім координаторів не пускає. Я намагався пройти на сцену, але мені сказали, що зможете виступити не раніше, ніж через 4 години", - сказав він.

Раніше Данилюк казав, що заборони на проведення акції немає, а є тільки на встановлення наметів.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб увімкнути Україну, треба вимкнути Януковича" - гасло під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути