Ексклюзиви
четвер, 05 травня 2011 16:09

Компартія підтримає "Русское единство" у Львові, але окремо

Компартія підтримає "Русское единство" у Львові, але окремо

Партія "Русское единство" правильно чинить, оголосивши про свій намір провести 9 травня у Львові марш із радянською символікою.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив лідер Комуністичної партії, народний депутат Петро Симоненко.

Симоненко, зокрема, зазначив, що мітингу "Русского единства" у Львові ніхто не повинен перешкоджати.

"Правильно те, що організація, яку б назву вона не мала, хоче вшанувати великий подвиг радянського народу і пронести символ, який визнаний законом України як символ перемоги - червоний прапор. Якщо вони хочуть пройти саме з червоним прапором, то вони правильно роблять. Ніхто не має право чинити їм якийсь опір чи заважати це зробити", - наголосив комуніст.

Водночас, за його словами, "Русское единство" не пропонувало Компартії приєднатись до своєї акції.

"Ми плануємо свої акції, які проводимо з метою вшанувати велику перемогу. Зокрема, у Львові відбудуться наші офіційні заходи, будемо покладати квіти. І це природно, адже кожна чесна і порядна людина повинна якраз це і зробити у День перемоги", - уточнив Симоненко.

Нагадаємо, Прогресивна соціалістична партія України (ПСПУ) на чолі із Наталією Вітренко заявила, що не братиме участі у парадах та акціях з нагоди Дня перемоги на Галичині.

Водночас про свій намір провести у Львові 9 травня марш із 15-метровим прапором СРСР заявили партії "Родина" та "Русское единство".

У свою чергу ВО "Свобода" звернулася до львівської влади з вимогою зупинити приїзд проросійських груп до Львова, "інакше в місті може статися біда і проллється чиясь кров".

Зараз ви читаєте новину «Компартія підтримає "Русское единство" у Львові, але окремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути