Ексклюзиви
понеділок, 04 квітня 2011 13:51

Гриценко вимагає від Кабміну голову Єжеля

Гриценко вимагає від Кабміну голову Єжеля

Глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко просить уряд внести президенту подання про звільнення міністра оборони Михайла Єжеля.

Про це він сказав під час погоджувальної ради, звертаючись до першого віце-прем'єру Андрію Клюєву.

"Вже ваше міністерство економіки Єжель корумпує. Але вас, як чиновника, це повинно було б вже зупинити", - звернувся депутат.

Гриценко нагадав, що коли виник скандал із закупівлями продуктів для харчування солдатів, уряд вніс законопроект, який парламент дуже швидко підтримав і президент відразу підписав. Даний законопроект давав право продовжити договору щодо постачання харчування солдатам до 31 березня.

Він так само підкреслив, що за цей час Єжель повинен був провести нові тендери. "Міністр і не збирався цього робити, і закінчилося все ще одним корупційним скандалом", - додав Гриценко.

"Вже з цього питання ведеться розслідування в міністерстві економіки. І я б хотів, щоб таке ж розслідування уряд провів і в міністерстві оборони", - сказав голова комітету.

На думку Гриценка за такий стан речей Єжель повинен відповісти особисто.

"Поки закон про Кабінет міністрів не підписаний, я прошу вас, внесіть подання від уряду президентові про звільнення Єжеля. Тому що потім у вас такого подання вже не буде", - сказав Гриценко.

У свою чергу, Андрій Клюєв повідомив, що на даний момент йде розслідування з даного питання в міністерстві економіки, і заступник міністра економіки відсторонений від своїх обов'язків, і "ймовірно він буде звільнений".

"На даний момент і в міністерстві економіки, і в міністерстві оборони теж йде службове розслідування", - повідомив перший віце-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко вимагає від Кабміну голову Єжеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути