Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 11:49

"Наша Україна" відокремилась, аби об'єднати парламентську опозицію

"Наша Україна" відокремилась, аби об'єднати парламентську опозицію

Голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко оголосив про створення парламентської партійної групи "Нашої України".

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, до групи належать 11 депутатів: Станіслав Аржевітін, Володимир В'язівський, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Юрій Ключковський, Микола Кульчинський, Віктор Матчук, Григорій Омельченко, Андрій Парубій, Зіновій Шкутяк та Петро Ющенко. Головою групи обрано Шкутяка.

Наливайченко заявив, що група виокремлюється, аби чітко окреслити присутність партії "Наша Україна" у парламенті. Він повідомив, що група буде перебувати в опозиції до нинішньої влади.

"Ми будемо співпрацювати з усіма, хто не зрадив своїх виборців, не увійшов до так званих "тушок" або до провладної більшості. Для нас немає жодних пересторог, обмежень мандату на спілкування... Це тест для нас і для тих, хто багато говорить про об'єднання, але, на жаль, сьогодні не зміг об'єднатись", - зазначив політик.

Він також підкреслив, що група вважає головним об'єднати не себе, а оформити та об'єднати усі опозиційні сили парламенту.

Нагадаємо, раніше, 16 лютого, на засіданні парламенту спікер Володимир Литвин повідомив, що у Верховній Раді створено депутатську групу "Реформи заради майбутнього". До складу групи увійшли 20 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" відокремилась, аби об'єднати парламентську опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути