Ексклюзиви
четвер, 24 лютого 2011 08:40

Комуністи хочуть повернути смертну кару

Комуністи хочуть повернути смертну кару

У Верховній Раді зареєстрований законопроект щодо поновлення дії смертної кари.

Відповідний законопроект про внесення змін до кримінального кодексу зареєстрували в апараті парламенту комуністи Петро Симоненко, Валерій Бевз та Ігор Алексєєв, повідомляє сайт парламенту.

Крім того лідер комуністів та його колега по фракції Олександр Ткаченко внесли проект закону про повернення майна базових галузей національної економіки, що знаходяться у власності громадян і юридичних осіб, у власність держави.

Симоненко, Бевз та Алексєєв також пропонують Раді посилити відповідальність за пропаганду нацизму і фашизму та "за наругу над пам'яттю радянських воїнів-визволителів".

Крім того, Симоненком та Алексєєвим внесено проект постанови Верховної Ради про участь України у формуванні Єдиного економічного простору з Білоруссю, Казахстаном, Російською Федерацією.

Нагадаємо, що однією з умов приєднання України до Ради Європи була відмова від смертної кари. Україна через кілька років після приєднання до цієї організації внесла відповідні зміни до Кримінального кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть повернути смертну кару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути