середа, 03 липня 2013 19:43

Яценюк і Кличко травлять анекдоти, а Порошенко просто перебирає чотки
16

Фото: Фото: Сергій СТАРОСТЕНКО

Сьогоднішній робочий день у Раді розпочався з того, що на ранковому засіданні спікер Володимир Рибак оголосив про анулювання депутатських карток позафракційних нардепів Олександра Домбровського та Павла Балоги.

Пізніше неодноразово лунали заяви про потребу рішучої реакції з боку депутатів на подібні дії спікера парламенту. Зокрема нардеп Петро Порошенко оголосив, що робота Верховної Ради має бути заблокована з причини позбавлення депутатів карток для голосування.

Олександр Домбровський, в свою чергу, звернувся із заявою до Європейського суду з прав людини з приводу анулювання його депутатської картки і назвав подібні схеми позбавлення мандатів неконституційними і незаконними.

Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк на сьогоднішньому засідання у Верховній Раді  вимагав від "регіоналів" прийняти євроінтеграційних законів. Проте, як зазначила на вечірньому засіданні Ксенія Ляпіна "ніяких євроінтеграційних законів немає", а Рибак вкотре не виконав попередні домовленості щодо анулювання карток Олександра Домбровьского та Павла Балоги.

Нагадаємо, що наступне засідання Верховної Ради розпочнеться завтра о 10 годині ранку.

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк і Кличко травлять анекдоти, а Порошенко просто перебирає чотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути