четвер, 16 травня 2013 18:47

"Колекція тварин" та "ідіоти": сьогодні депутатів двічі обзивали
9

Фото: Фото: gazeta.ua

Сьогодні у Верховній Раді України зав'язалася чергова перепалка між депутатами фракції "Свобода" та Партії регіонів, в результаті "свободівці" обізвали "регіоналів" ідіотами через Крути та Вернадського.

Але все ж таки народні депутати з другої спроби змогли ухвалити постанови про відзначення подвигу героїв бою під Крутами та проект постанови про відзначення 150-річчя з дня народження Володимира Вернадського.

Проте Рада не підтримала проект постанови про святкування 60-річчя з дня народження відомої української співачки, яка жила в США, Квітки Цісик.

Окрім того, депутати вирішили провести додаткові консультації з приводу голосування у другому читанні по законопроектам, які були прийняті на виїзному засіданні парламенту.

Сьогодні народним депутатам роздали довідники "Верховна Рада України 7-го скликання в обличчях". У довіднику розміщені фотокартки та інформація про депутатів. На першій сторінці - реклама з написом: "Колекція тварин".

Зараз ви читаєте новину «"Колекція тварин" та "ідіоти": сьогодні депутатів двічі обзивали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути