четвер, 16 квітня 2015 20:00

Путін живе у власному герметичному просторі

Президент Росії Володимир Путін поспілкувався з росіянами. У четвер чотири години відповідав на питання в ході "гарячої лінії". Майже нічого нового за цей час від нього не почули. Знову розповідав, що в Україні немає російських військ. Мовляв, на Донбасі йде громадянська війна, а вони жодного відношення до цього не мають. Казав, що росіяни хочуть мати дружні стосунки з Україну. Це означає, що в Росії нічого принципово не змінилося. Вони й надалі продовжують знаходитися на тих позиціях, на яких були раніше.

Питали Путіна й про вбивства, зокрема журналіста Олеся Бузини. Через що з ним таке сталося – не знаю, хоч давно був знайомий з ним особисто. Але президент Росії прокоментував це одразу після того, як ми про це дізналися, щоб відволікти увагу. Не хоче, щоб росіяни усвідомлювати, в якій вони самі зараз опинилися ситуації. Зокрема в економіці. За радянських часів так само розповідали про те, як гниє Захід. Це щоб люди не думали, що в країні - дефіцит продуктів та товарів. Тепер замість західних країни - ми. На цьому Путін й наголошував.

Правда, вперше ми почули, що, виявляється, Росія відвела загрозу від України. Так яку саме? У нас лишається безліч економічних та соціальних проблем, армія тільки встає на ноги. Що мав на увазі президент Росії - незрозуміло.

Паралельно розказував, як він ледь не згорів у лазні з колишнім канцлером Німеччини Шредером, жартував про гусарів. Так показував, що він - "рубаха-парень". У нього імідж президента, близького до народу. Тут він перебільшує. Де Путін, а де – народ? Все показуха. Бо насправді від росіян він безкінечно далекий. Живе у власному герметичному просторі.

Виступ Путіна - це така пропагандистська жвачка та підготовка до того, що може відбутися в Україні дев'ятого травня. Не дай Боже, буде теракт чи масові заворушення. На жаль, ще може бути наступ на Донбасі, в Одеській чи Чернігівській областях. Правда, є думки, що вбивства політиків напередодні дев'ятого травня – спецоперація Росії. Я так не думаю. В цих випадках йдеться не про політику, а про гроші – як то про стосунки між боржниками. Ті, хто мали відношення до Партії регіонів, вважали, що це назавжди. Тому можна грабувати та віджимати власність. Виявилося, що це не так. Тепер почалися проблеми. Але це вже інша історія.

 

Зараз ви читаєте новину «Путін живе у власному герметичному просторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути