Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2019 08:21

З'явилося відео моменту вибуху під BMW в Одесі

З'явилося відео моменту вибуху під BMW в Одесі
Вибух під припаркованим автомобілем BMW між 6 і 7 станціями Фонтану в Одесі стався 3 квітня. Машину з водієм усередині відкинуло на трамвайні рейки. Фото - Думская

У мережі опублікували відео вибуху на Фонтанській дорозі в Одесі, який стався через діяльність будівельно-монтажної організації "ОдессаАгроГаз".

На даній ділянці проводилися роботи з прокладання газопроводу до новобудови в Полуничному провулку. Вибух прогримів у момент, коли будівельники проводили випробування трубопроводу, йдеться в заяві прес-служби міськради.

Там нагадали, що за будівельними нормами, після зварювальних робіт і засипки труб газові мережі випробують на міцність. Судячи з усього, газопровід це випробування не витримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві біля супермаркету вибухнув автомобіль: перші подробиці та фото

В результаті вибуху одна людина отримала травми, а також були пошкоджені два автомобіля. Представники підприємства вже пообіцяли відшкодувати збитки постраждалим.

При цьому власниця однієї з пошкоджених машин заявила, що після того, як з місця виїхали журналісти, представники "ОдессаАгроГаз" заявили, що нічого нікому просто так відшкодовувати не будуть.

Вибух під припаркованим автомобілем BMW між 6 і 7 станціями Фонтану в Одесі стався 3 квітня. Машину з водієм усередині відкинуло на трамвайні рейки. У результаті вибуху пошкоджено дорожнє покриття та ще один припаркований позашляховик. Водій BMW від госпіталізації відмовився.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося відео моменту вибуху під BMW в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути