пʼятниця, 09 лютого 2018 20:25

З'явилось відео, як помер затриманий поліцією 22-річний львів'янин у салоні гральних автоматів
4

Камери спостереження зафільмували затримання і смерть 22-річного хлопця під час нічного рейду поліції у салоні гральних автоматів у центрі Львова.
Фото: facebook.com/govarta1
Під час поліцейської облави на нелегальний гральний заклад хлопець намагався проковтнути пакет з ймовірно наркотиками
Смерть хлопця у центрі Львова прокуратура кваліфікує як умисне вбивство
На відео видно, як п'ятеро патрульних кидають чоловіка лицем на землю, намагаючись при цьому вибрати у нього з рота невідомий предмет

В мережу виклали відео з камер спостереження, які зафільмували процес затримання і смерті 22-річного хлопця під час нічного рейду поліції у салоні гральних автоматів у центрі Львова.

Під час поліцейської облави на нелегальний гральний заклад на вул. Куліша, 4, в ніч на 9 лютого, хлопець намагався проковтнути пакет з ймовірно наркотиками, пише ZAXID.NET.

На відео видно, як п'ятеро патрульних кидають чоловіка лицем на землю, намагаючись при цьому вибрати у нього з рота невідомий предмет. Один з патрульних при цьому кілька разів б'є лежачого затриманого коліном у бік.Згодом затриманого виводять на вулицю, де йому стає погано.

У поліції повідомили, що патрульні намагалися врятувати юнака роблячи йому масаж серця

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції раптово помер 34-річний затриманий

Також, як пише видання, у померлого був зламаний ніс. Що саме стало причиною смерті – удушення пакетом чи передозування наркотиком має встановити судово-медична експертиза.

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Лозовій Харківської області чоловік вистрілив собі в голову, коли правоохоронці прийшли затримати його через спробу пограбувати квартиру.

Зараз ви читаєте новину «З'явилось відео, як помер затриманий поліцією 22-річний львів'янин у салоні гральних автоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути