Ексклюзиви
пʼятниця, 22 грудня 2017 16:49

Чоловік застрелився під час затримання

Чоловік застрелився під час затримання
Чоловік вистрілив собі у голову, коли правоохоронці прийшли затримати його. Фото: sipse.com

У Лозовій Харківської області чоловік вистрілив собі в голову, коли правоохоронці прийшли затримати його через спробу пограбувати квартиру. Це трапилося вночі 22 грудня.

Як повідомив начальник Лозівського відділу поліції Микола Пономар sigmatv.net.ua, правоохоронців викликала мешканка будинку №18, третього мікрорайону. Вона розказала, що чула дивні звуки у під'їзді, вічко у її дверях заклеїли. Коли поліція приїхала на виклик, з під'їзду вибіг чоловік та кілька разів вистрілив. Потім почав тікати, а коли зрозумів, що бігти нікуди – вистрілив собі у голову. Куля пройшла навиліт – підозрюваний помер у лікарні. Також правоохоронець зазначив, що загиблий стріляв металевими кульками з травматичного пістолету, поліція зброю не застосовувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжник застряг у димарі

У особистих речах нападника знайшли відмички для дверних замків, ніж та рукавиці. Правоохоронці встановили, чоловік раніше вже притягувався за крадіжки. Вдома у нього виявили ноутбуки, картки та телефони, власників яких визначають.

Чоловік попередньо слідкував, щоб господарів вдома не було. Визначав це за квитанцією у дверях. Увечері перевіряв чи її не забрали і проникав у квартиру.

Невідомі, які при пограбуванні магазину "Комп'ютерний всесвіт" у Бориславі на Львівщині вбили двох продавців, викрали з магазину 23 мобільні телефони та 25 тис. грн виручки. Про це повідомив начальник Бориславського відділу поліції Олександр Закутний.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застрелився під час затримання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути