субота, 17 листопада 2018 13:32

З'явились подробиці про пограбування інкасаторів

З'явились подробиці про пограбування інкасаторів
За будь-яку інформацію, яка допоможе якнайшвидше розкрити злочин, Приватбанк гарантує солідну винагороду. ФОТО: my.rv.ua

В інкасаторів в місті Ірпінь було викрадено 1,8 млн грн. Зловмисники збили водія-інкасатора викраденим автомобілем і заблокували виїзд. Погрожували зброєю й фізичною розправою.

"За будь-яку інформацію про цих осіб або місцезнаходження викрадених касет для банкоматів, яка допоможе якнайшвидше розкрити злочин, банк виплатить винагороду в розмірі 100 000 грн", – йдеться у повідомленні Приватбанку.

Анонімність інформаторам банк гарантує. Передати інформацію можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту [email protected] або ж будь-яким іншим зручним способом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі поліцейські пограбували інкасаторів

Раніше повідомили, що ранком 17 листопада під Києвом пограбували ін-касаторів. Троє невідомих у масках забрали 4 касети з грошима й зникли в напрямку столиці на чорному джипі. У Києві й області оголошено план "Перехоплення".

Зараз ви читаєте новину «З'явились подробиці про пограбування інкасаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути