пʼятниця, 29 листопада 2013 10:05

Зухвалий наліт на інкасаторів у Харкові: загинули 2 міліціонера

У Харкові стався розбійний напад на інкасаторський службовий автомобіль "Хюндай Тюксон". У результаті двоє працівників Управління Державної служби охорони загинули під час виконання службових обов'язків, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Харківській області.

28 листопада близько 18.20 до оператора "102" від громадян надійшло повідомлення про те, що біля одного з ломбардів, розташованого в Київському районі Харкова, невідомі скоїли розбійний озброєний напад на інкасаторський службовий автомобіль.

Як йдеться у повідомленні прес-служби, "наряд УДСО при ГУМВС України в Харківській області здійснював охорону уповноваженої особи одного із ломбардів під час перевезення нею матеріальних цінностей. Враховуючи раптовість та зухвалість, з якою діяли нападники, двом співробітниками міліції лише ціною власного життя вдалося врятувати особу, яку вони охороняли. Особа залишилася неушкодженою".

Злочинці незаконно заволоділи службовим автомобілем та зникли на ньому з місця події. Внаслідок застосування вогнепальної зброї, на місці події одразу загинув 49-річний водій інкасаторської служби.

У ході проведення розшукових заходів, на відстані близько півтора кілометри від місця скоєння злочину, працівники міліції знайшли у лісосмузі службовий автомобіль "Хюндай Тюксон". В його салоні виявили тіло молодшого інспектора по охороні і супроводженні інкасаторів 28-річного сержанта міліції.

Вказана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочинів, передбачених ч.4 ст. 187 (розбій), пп.1,6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) Кримінального кодексу України.

Наразі працівниками харківської міліції вживаються усі необхідні заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Міліція Харківщини звертається до усіх громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію про особи зловмисників, місце їхнього знаходження або обставини скоєння злочину за телефонами 70-59-363, "102", або іншим зручним способом.

Зараз ви читаєте новину «Зухвалий наліт на інкасаторів у Харкові: загинули 2 міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути